2013-03-10

Mattips

Har precis käkat en busenkel maträtt jag kommit på - äggfärs med smält ost. Eller vad man nu vill kalla det. Man steker köttfärs i en teflonpanna och kryddar med valfria kryddor. Mina favoriter är vitlökspulver, salt, peppar, lökpulver, chili och lite oregano. När färsen är klar, har man i en massa ägg. Jag knäckte i fem ägg till 500 gram köttfärs. Rör runt och låt steka i hop. Sedan slänger man i ost (jag tog lika mycket ost som äggfärs . . . ) och låter den smälta ihop med resten, så är det klart! Man kan säkert ha i diverse grönsaker i också, typ broccoli, blomkål, tomater, spenat. Bara fantasin och smaken sätter gränser. Jag äter runt 250 gram av den här röran och jag håller mig länge på det. Perfekt mat att värma på också!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar